Дома

Искуство во креирање на софтвер повеќе од 25 години!

Тим од посветени и креативни професионалци!

Одлична соработка со нашите клиенти базирана на меѓусебно почитување и заеднички интерес за раст и развој!

handshake-heart

Во работата сме поддржани и од EBRD и фондот за иновации!

ebrd
gfa

Корисници:

20 thoughts on “Дома

Comments are closed.