Нов Софтвер За Царинско Работење

Еурека Информатика е во развој на изработка на нови софтвери кои што ќе служат за изработка на царински декларации и комуникација со новиот електронски систем на Царина (СОЦДАД и ИТО). Воедно има нов софтвер за комерцијално фактурирање (поврзување со декларација, пресметка на трошоци, влезни фактури), и нов софтвер за евиденција на гаранција (задолжување, раздолжувањеплаќања, евиденција […]

Continue Reading

Loyalty e-card

Во 2018 година, Еурека Информатика доби поддршка од Фондот за Иновации и Технолошки Развој (ФИТР) за развој на онлајн платформа Loyalty E-Card. Проектот има за цел да им овозможи на компаниите, доминантно во услужна и трговска дејност, да креираат прогресивни програми за лојалност за своите постоечки клиенти (членови), но, исто така, преку овие програми за […]

Continue Reading